Nieuws over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Wij realiseren droomtuinen en verzorgen tuinonderhoud. Ben je benieuwd waarmee we zoal bezig zijn? Hier vind je het laatste nieuws rondom onze werkzaamheden op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Van de aanleg van een nieuw gazon tot de bouw van een tuinhuisje. Je bent bij ons aan het goede adres. Heb je een hovenier nodig? Neem dan direct contact met ons op.


Denkt u ook aan de Najaars bemesting?

1 oktober 2016

Door in het najaar speciaal Najaarsbemesting te gebruiken komen de planten en het gras beter de winter door.
In het voorjaar zal dan alles mooi fris groen uitschieten.
U kunt hier denken dan aan korrelvorm te strooien maar de borders afstrooien met Compost is ook goed voor de bodem.
Let wel op dat u goede compost gebruikt, waar genoeg voeding stoffen in zitten. Goede compost weegt ongeveer 600kg per m3.Ons gras en onze planten in de border krijgen geen voeding meer vanaf de zomer. Het gras, de vaste planten, heesters en bomen groeien echter gewoon door, vaak tot aan de vorstperiode! Gedurende de najaarsperiode kan er daardoor een voedings tekort ontstaan. Om met vitale planten de winter in te gaan gebruiken de GroenerGras Hoveniers najaarsmeststof met extra kali. Hierdoor is er een betere afharding ter bescherming voor de winterkou, mooiere en steviger planten, langere doorbloei, en groener gras. Bij vruchtdragende gewassen geeft najaarsmest stevigere en smaakvollere vruchten.

U kunt hier denken dan aan korrelvorm te strooien maar de borders afstrooien met Compost is ook goed voor de bodem.
Let wel op dat u goede compost gebruikt, waar genoeg voeding stoffen in zitten. Goede compost weegt ongeveer 600kg per m3.

Heeft u twijfels of uw tuin een bemesting kan gebruiken of wilt u uw tuin een najaarsbemesting geven? Informeer bij de GroenerGras Hoveniers. Zij gebruiken enkel kwaliteitsproducten met gegarandeerd resultaat. Voor onderhoud van uw tuin, neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven graag een passend advies. GroenerGras Hoveniers: een Droom van een Droomtuin!


Terug naar het nieuws overzicht
Sfeer afbeelding